середу, 31 жовтня 2012 р.

Корисні поради!!!


   І все ж таки як знайти ту чи іншу інформацію? В цій статті, як раз і наведений перелік порад, який допоможе здійснювати пошук більш ефективніше та правильніше.
Отже, По-перше, важливо зрозуміти, що саме потрібно знайти :) По-друге, зведемо основні рекомендації до нескладних принципів.
1. Пишіть грамотно слова пошукового запиту, тому що часто саме із-за того, що слова написані з граматичними помилками пошукова система “плутається” і видає не вірну інформацію.
2. Використовуйте синоніми. Пробуйте вводити замість слова “машина” слово “автомобіль”, або замість “чоппер”-”крутий мотоцикл” тощо.
3. Уточнюйте запит. Чим точніше буде побудований пошуковий запит, тим більша вірогідність того, що знайдеться потрібна інформація.
4. Використовуйте ключові слова. Наприклад, якщо ви шукаєте інформацію про артиста, то пишіть не просто “артист”, а “співак Філіп Кіркоров
5. Не пишіть запит у верхньому регістрі. Запити бажано писати у нижньому регістрі, так як пошук переважно регістрозалежний.
6. В складних випадках використовуйте мову запитів. Всі пошукові системи підтримують мову запитів. Розглядати ми її не будемо так як це великий обсяг інформації, але на кожній пошуковій системі є конкретний опис цієї мови, тому можете розглянути його самі.


 А сама головна порада -  ніколи не хвилюйтесь та не дратуйтесь, якщо щось не виходить, зосередьтесь та будьте терплячими, і неминуче знайдете те що бажаєте!!!



Немає коментарів:

Дописати коментар